Vallès

Detingut un home que volia enterrar la seva parella a Collserola

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van detenir dijous un home després d'amenaçar la seva parella de mort amb una navalla i de cridar que l'enterraria al Parc de Collserola. La patrulla circulava per una pista forestal quan es va trobar amb un cotxe i tots dos a fora.

La dona va demanar auxili en veure el vehicle de la Guàrdia Urbana mentre afirmava que la seva vida corria perill. Segons avança El País, els fets van tenir lloc al voltant de les 00.30 h a la pista forestal del Pas del Rei, un camí de terra que comunica la carretera de la Rabassada amb la carretera d'Horta, entre Barcelona, Sant Cugat i Cerdanyola.

Els agents, en passar, van observar un cotxe aturat i una parella fora del vehicle. En apropar-se, van adonar-se que l'home intentava retenir-la mentre ella cridava auxili al vehicle policial: "Em vol matar". Els agents van identificar l'home, de 22 anys.

Publicitat

Segons ha explicat la policia, hores abans l'home havia obligat la dona a entrar al vehicle contra la seva voluntat mentre ella tornava a casa seva i l'hauria agredit. Posteriorment, hauria conduït la víctima fins al camí forestal i l'hauria amenaçat amb la navalla, abans que arribessin els policies.

Els agents l'han traslladat a una comissaria dels Mossos d'Esquadra.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top