Ciutat

Cinc nous ingressos al Taulí per Covid-19

L'hospital ja suma 36 pacients hospitalitzats

El Taulí, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

El Parc Taulí de Sabadell ha detectat 14 nous diagnòstics de Covid-19, segons les últimes dades fetes públiques per l'hospital. L'hospital suma així 5 nous ingressos hospitalaris i es mantenen un total de 36 persones hospitalitzades per aquest virus.

Des de l'inici de la pandèmia al municipi s'han detectat 2.957 casos positius de Covid-19 i 19.276 de sospitosos. S'estima que la taxa de positius per cada 10.000 habitants és de 138,41, segons l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya. 

Publicitat

Ara per ara, el gruix de positius ho lidera la zona sud de Sabadell, amb un total de 517 positius des de l'inici de la pandèmia. Ha estat a aquesta zona on el Departament de Salut ha realitzat 3.099 proves PCR durant la campanya de tests intensius  realitzats en carpes que ha permès identificar 57 contagis asintomàtics de Covid-19 a la ciutat. Només dos de cada cent persones testades (un 1,8%) han rebut un resultat positiu. Les dades que avui fa públiques el Taulí ja incorporen els resultats de les proves PCR realitzades en el dispositiu de cribratge massiu.

La segona àrea de salut bàsica més afectada de Sabadell per la pandèmia ha estat la zona Centre, que ha registrat fins a 447 positius i 2.562 casos sospitosos fins ara.

De la seva banda, Catalunya registra 450 casos nous de coronavirus confirmats per PCR i el total s'eleva a 88.260, segons l'últim balanç del Departament de Salut. La xifra total és de 108.898 casos (548 més) amb totes les proves.

Dos de cada cent PCR fetes en la campanya de Sabadell van donar positiu

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top