Publicitat
Ciutat

La Creu Roja inicia la campanya contra l’onada de calor

Creu Roja Sabadell ha activat la campanya de seguiment davant l’onada de calor anunciada per PROCICAT. L’entitat ja ha fet un total de 134 trucades en el marc d’aquesta campanya. “Des de la Creu Roja fem un seguiment social dels casos de màxima fragilitat de la ciutat”,  exposen fonts de l’organització.

En el cas que es detecti qualsevol incidència, els voluntaris ho comuniquen a serveis socials de l’Ajuntament de Sabadell i s’actua des del departament d’intervenció social de Creu Roja. “Moltes son persones grans, sovint, amb poca xarxa social”, indiquen des de la Creu Roja. A banda, s’ofereixen consells per combatre les altes temperatures.

També han activat un dispositiu de promotors de la salut per conscienciar els joves sobre els perills de nous brots de la Covid-19 i les mesures a seguir per evitar-los.

Es tracta un projecte, doncs, que s’activa de forma conjunta amb l’Ajuntament de Sabadell. Creu Roja ja compta amb un equip que supera el miler de voluntaris i la seva àrea d’influència és Sabadell, Barberà del Vallès, Badia del Vallès i Sant Quirze del Vallès.

Publicitat
Comentaris
To Top