Publicitat
Diners

Condis obre un nou supermercat a l’avinguda de Barberà

La cadena de supermercats Condis ha obert un nou establiment de la tipologia Express al barri de l’Eixample de Sabadell. Es tracta d’un local de 240 metres quadrats situat al número 63-65 de l’avinguda de Barberà, i que compta amb una plantilla de set treballadors.

Número 63-65 de l’avinguda de Barberà

El nou establiment disposa de seccions com drogueria i perfumeria, congelats, fruiteria, forn de pa, i expositors de carnisseria i xarcuteria. El seu horari comercial és ininterromput de dilluns a diumenge de 8 h a 23 h.

Amb aquesta obertura, el grup suma un nou punt de venda al Vallès Occidental, on ja compta amb 88 botigues. En total, Condis té 581 establiments a Catalunya, amb una superfície de vendes de 220.756 m2.

Publicitat
Comentaris
To Top