Publicitat
Castellar del Vallès

Un incendi crema part d'una nau industrial a Castellar

Actuació de bombers a l'empresa afectada / BOMBERS

Un incendi ha cremat part d'una fàbrica que produeix vidres a Castellar de Vallès, sense que s'hi hagin registrat ferits de cap consideració. Segons informen els bombers, l'avís s'ha rebut a les 4.53 h d'aquest dimarts a la nau situada al carrer Berguedà de polígon Pla de la Bruguera, concretament a l'empresa pertanyent a Grup Vidrala.

Per causes que es desconeixen, s'ha originat un incendi al magatzem de la nau industrial, motiu pel qual l'empresa ha posat en funcionament el dispositiu d'evacuació de tot el personal present llavors al centre de producció.

Publicitat

Fins al lloc s'hi han desplaçat fins a onze dotacions de bombers, que han aconseguit controlar l'incendi a mig matí, de manera que ara es treballa per generar una obertura a la part superior de la nau per alliberar el fum concentrat a l'interior.

Segons detallen fonts dels bombers, la ràpida evacuació de la nau industrial, d'uns 1.200 metres quadrats, ha propiciat que no s'hagi registrat cap ferit entre els empleats.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top