Publicitat
Ciutat

El Taulí obre 20 llits al Frontal Gran Via per alleugerir les Urgències

El nou espai del Frontal Gran Via / CEDIDA

El Taulí ha obert 20 llits de forma provisional a la 2a planta del Frontal Gran Via, l'edifici de nova construcció de l'hospital. Estan destinats a pacients de curta estada quirúrgica -no-covid, per tant- i s’han ubicat a continuació de l’espai habilitat per a la Unitat de Curta Estada d’Urgències, que ha deixat la seva ubicació habitual perquè s’està remodelant per millorar l’espai de l’atenció urgent.

La corporació sanitària explica en un comunicat que, tot i que el Frontal Gran Via no gaudeix de tots els estàndards de confort d’una planta d’hospitalització convencional, perquè principalment falten els acabats, sí que "disposa de totes les garanties sanitàries i tecnològiques" per poder ser utilitzada.

S’ha triat l’ingrés de pacients de curta estada en aquest espai per alleugerir les incomoditats que suposa per a un pacient l’ingrés en espai obert amb lavabos compartits.

Canvis

Tot i que fins ara l'hospital ha pogut mantenir tota l'activitat ordinària, ens els propers dies s’esperen "alguns ajustaments" a la programació quirúrgica electiva no urgent que requereix ingrés, per tal de facilitar el desplegament del Pla de contingència que guia el Taulí a l'hora de donar resposta a la pandèmia.

Aquest dimecres al Taulí hi ha 115 pacients ingressats per coronavirus. D'aquests, 90 estan a planta, dos més que ahir, i 25 a la UCI o Semicrítics, un més que el dia anterior.

El Taulí supera de nou els 100 ingressats per Covid

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top