Diners

Caixa d’Enginyers obre una oficina al carrer de la Indústria

La nova oficina de Caixa d'Enginyers a Sabadell / CEDIDA

Caixa d’Enginyers, cooperativa de crèdit i serveis financers i asseguradors, ja ha obert la nova sucursal a Sabadell. D’aquesta manera, l’entitat amplia la xarxa d’oficines en el marc de la voluntat d’oferir un tracte personalitzat i de proximitat als seus socis.

Aquesta nova oficina amb el format AVANT, està situada al carrer de la Indústria, 18, serà un centre d’atenció i assessorament personalitzat. En aquesta sucursal s’oferiran activitats d’assessorament (inversions, finançament o cobertura de riscos-assegurances) i, alhora, capacitat per a desenvolupar les funcions operatives de les oficines bancàries tradicionals.

Amb aquesta nova incorporació, la cooperativa de crèdit suma ja 11 oficines tipus AVANT. Es tracta d’un model de gestió d’èxit que l’entitat ha decidit implementar a Sabadell donat l‘increment de socis al Vallès Occidental (gairebé un 7% en un any), on gestiona un volum de negoci de 294,4 milions d’euros.

El director de Caixa d’Enginyers, Joan Cavallé, ha destacat que “aquesta nova obertura és el resultat de la creixent demanda de servei que ha experimentat Caixa d’Enginyers en el territori, i de la voluntat d’oferir un tracte personalitzat i de proximitat als més de 10.300 socis que tenim a la comarca. Aquesta nova oficina ens permetrà créixer en tot el Vallès Occidental i especialment a Sabadell, un important centre econòmic de Catalunya”.

Caixa d’Enginyers aposta per Sabadell que destaca per la seva important activitat comercial i de serveis i per ser la capital del Vallès Occidental. La comarca és un dels principals motors de l’economia de Catalunya i és reconeguda per l’important pes del sector tèxtil. Al Vallès Occidental hi conviuen importants institucions, com universitats de referència internacional, reconegudes infraestructures tecnològiques i de recerca, així com innombrables institucions que donen suport a les empreses.

La cooperativa de crèdit i les institucions lligades a l’Enginyeria Industrial de Catalunya (EIC i Mútua d’Enginyers) han arribat a un acord amb la Fundació Antiga Caixa Sabadell per a convertir aquest espai en una plataforma col·laborativa de l’Enginyeria, que permeti afrontar els nous reptes de la tecnologia i la digitalització, a més de prestar els serveis encaminats a satisfer les necessitats financeres i asseguradores dels seus socis i clients, enfortint el teixit empresarial de la zona. Està prevista la inauguració oficial a finals del mes de novembre.

A més d’allotjar les tres entitats, l‘edifici comptarà amb un auditori amb capacitat per a aproximadament 100 persones on es podran celebrar actes quan la situació ho permeti. Aquest espai serà, sens dubte, un eix estratègic per al teixit industrial del Vallès Occidental.

Publicitat
Comentaris
To Top