Vallès

Tres veïns de Ripollet, detinguts per robar 32 ampolles de licor en un supermercat

Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos / D.S.

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes d’entre 27 i 46 anys, veïns de Ripollet (Vallès Occidental), com a suposats autors d’un robatori amb violència i intimidació. Els fets van tenir lloc dimarts pels volts de les dues de la tarda en un supermercat de Mollerussa.

Els detinguts estaven carregant moltes ampolles de licor en un cotxe aparcat al pàrquing de l’establiment quan una treballadora els va sorprendre. Aleshores la van amenaçar amb una barra de ferro i van fugir. Els mossos van muntar un dispositiu i els van trobar al carrer a Golmés. Al cotxe hi tenien les 32 ampolles de licor i la barra de ferro.

Segons la policia, tot apunta que els detinguts van robar les ampolles de la zona de càrrega d’accés al magatzem. Els detinguts, tots tres amb antecedents, passaran properament a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Comentaris
To Top