Ciutat

Les AMPA rebran 90.000 euros per a l’organització d’activitats extraescolars

Foto d'arxiu de nens jugant / CEDIDA

La Junta de Govern ha atorgat 89.580,47 euros en subvencions a associacions de mares i pares d’alumnat (AMPA) de centres educatius públics d’educació primària i secundària de la ciutat per a l’organització d’activitats extraescolars durant el curs acadèmic 2020-2021. Un dels objectius principals de la subvenció és “promoure l’equitat” i donar la possibilitat que tots els infants puguin accedir amb les mateixes condicions a activitats lúdiques i educatives  fora d’horari lectiu.

A la convocatòria d’aquest any s’han presentat nou sol·licituds corresponents a les AMPA dels centres: Agnès Armengol, Calvet d’Estrella, Espronceda, Joan Maragall, Joan Montllor, Miquel Carreras, Tarlatana, Torreguitart i Ribot i Serra. Amb la concessió d’aquestes subvencions, l’Ajuntament “vol promoure i reconèixer l’alt valor educatiu de les activitats extraescolars i la seva contribució en benefici de la cohesió social”.

L’Ajuntament recorda que l’organització de propostes durant aquest curs ha de tenir en compte l’aplicació de totes les mesures de prevenció davant la Covid-19. En aquest sentit, els organitzadors estan revisant cadascuna de les propostes, estudiant les possibilitats i adaptant-ne el format.

Comentaris
To Top