Publicitat
Diners

Fluidra traslladarà la seva seu corporativa a Sant Cugat

El president executiu de Fluidra, Eloi Planes, durant una entrevista a la seu de la companyia
El president executiu de Fluidra, Eloi Planes, durant una entrevista a la seu de la companyia / LLUÍS FRANCO

Fluidra traslladarà la seu corporativa a Sant Cugat del Vallès. La multinacional sabadellenca, líder en equipament de piscines i wellness, està ubicada a la Torre Millenium, a l’avinguda Francesc Macià. El trasllat obeeix a les necessitats d’espai que té ara la companyia, que després de la fusió amb Zodiac està experimentant un creixement de dos dígits. Segons fonts de l’empresa, amb la nova seu “podrà implementar un nou model de treball adaptat a les necessitats actuals”.

Es preveu que el trasllat es faci durant l’estiu del pròxim any. Segons han informat fonts del grup, durant diversos mesos l’empresa ha estat buscant un espai per a ubicar la seva seu corporativa. Finalment, ha llogat un edifici de 4.480 metres quadrats repartits en quatre plantes en el parc empresarial Catalana Parc, propietat del Grup Catalana Occident, situat a Sant Cugat del Vallès. 

Per trobar el lloc més adequat Fluidra ha estat assessorada per la consultora CBRE. Aquesta companyia immobiliària s’ha encarregat d’analitzar les necessitat dels treballadors i traslladar-les a un model d’smart working on els empleats podran escollir entre diferents dipus d’espais depentn d’allò que ncessiitn en cada moment.

Mitjançant aquest trasllat, la companyia aconsegueix unificar en una mateixa seu a part de la seva plantilla –més de 400 persones– que fonamentalment fan funcions dins de l’àrea corporativa i comercial.

El president executiu de Fluidra, Eloi Planes, ha assegurat que “aquesta nova localització, ens permetrà disfrutar d’un espai en el qual poder desenvolupar la nostra activitat amb més eficiència, adaptant-nos a les noves formes de treballar”. A més, Planes ha afegit que “aquestes noves instal·lacions potenciaran la nostra imatge corporativa, a la vegada que ens permetran simplificar processos, incrementar la comunicació interpersonal, ser més sostenibles i fomentar el treball col·laboratiu i flexible”.

Es manté vinculació amb Sabadell

Actualment, Fluidra tenia a Sabadell les oficines situades a l’Eix Macià. Fonts de la companyia han confirmat que tots els empleats que treballen en aquestes plantes de la Torre Millenium seran traslladats al nou edifici. De fet, aquests treballadors han estat informats en els últims dies dels plans de l’empresa.

Malgrat que el canvi de seu corporativa a Sant Cugat, Fluidra vol mantenir la vinculació amb Sabadell. De fet, han confirmat que mantindran el patrocini del Club Natació Sabadell.

Aquest traslladat s’emmarca en el període expansiu i de creixement de la companyia malgrat la incertesa provocada pel context de pandèmia. Les darreres adquisicions d’empreses –la brasilera Ten Four i el distribuïdor belga Aquafive– ja donaven una pista de la bona trajectòria. Aquestes perspectives positives per a aquest any es van confirmar amb l’anunci del repartiment del dividend entre els accionistes de 0,21 euros per acció, i que va suposar un abonament de 41 milions d’euros.

Els resultats del tercer trimestre van confirmar aquesta tendència. Les vendes van assolir en els primers nou mesos de l’any els 1.142,9 milions d’euros, el que suposa un increment del 7,5% respecte al mateix període del 2019. La resta d’indicadors també van mostrar el creixement de l’empresa. L’Ebitda va augmentar el 19,2% fins als 248 milions d’euros. A més, el benefici net es va triplicar, arribant als 77 milions d’euros –l’any passat va ser de 24,1 milions–. Les previsions de la companyia per a l’últim trimestre de l’any continuen sent positives, amb una tendència de creixement i de marge Ebitda com els actuals. Si més no, les primeres dades de l’octubre apunten cap a un creixement de dos dígits de les vendes

Publicitat
Comentaris
To Top