ESPORTS

Un Cros dels esquiadors diferent al Bosc de Can Deu

Els organitzadors de la UES han marcat els recorreguts al Bosc de Can Deu / CEDIDA

A punt. El Cros dels esquiadors i la trobada de Marxa Nòrdica del Vallès que organitza la Unió Excursionista de Sabadell (UES) viuran aquest cap de setmana una edició (la 45a) molt especial. La impossibilitat de fer-ho de la manera tradicional a causa de les restriccions de la Covid-19 va impulsar un enginyós format a càrrec dels responsables de l’entitat sabadellenca.

Es podria parlar d’un híbrid entre presencial i virtual. Han marcat els recorreguts (de 4 i 8 quilòmetres) al bosc de Can Deu perquè els participants puguin fer-lo de manera individual o amb grups de convivència quan vulguin, des d’avui dissabte a les 10 h fins demà a les 16 h. La resposta ha estat magnífica amb un total de 184 inscrits (86 al Cros d’Esquiadors i 98 a la Marxa Nòrdica).

També tindrà un caràcter solidari: s’ha creat el Dorsal 0 amb una aportació de 5 euros, tot destinat a La Marató de TV3. “Hem cobert l’objectiu d’acostar-nos als 200 participants i estem molt satisfets”, diuen els responsables organitzatius de la prova que tindrà classificacions i es podran consultar a través de l’aplicació creada des de l’entitat.

Comentaris
To Top