EDITORIAL

L’aposta per l’esport, de veritat

Fa unes setmanes celebràvem el desenvolupament d’un projecte per potenciar Sabadell com un ‘hub’ de l’Esport i de la Salut, que es presentarà oficialment la setmana que ve. Aleshores, valoràvem la tasca que s’estava fent per apostar per un sector que faci destacar la ciutat per sobre de les altres en un moment tan complicat com l’actual. I és que Sabadell té l’esport i la salut en el seu ADN i aquesta és una premissa indiscutible.

Per això, ens sobta i impacta que la Federació Catalana d’Atletisme vulgui traslladar els campionats del 2021 al Palau Sant Jordi de Barcelona. Ho farà perquè la Pista Coberta de Sabadell encara és l’Hospital Temporal del Vallès per la Covid. De fet, aquest equipament havia de servir per acollir malalts de coronavirus i per això s’ha allargat el conveni de cessió a Salut fins al juny.

És evident que la prioritat actual continua sent sanitària. Però en aquests moments és quan la ciutat s’està jugant el seu futur en un procés de recuperació econòmica que serà llarg i ple d’obstacles. La joia de l’atletisme a Espanya està tancada i el cost per a Sabadell pot ser massa elevat.

Comentaris
To Top