CASTELLAR

Recerca exhaustiva per trobar un veí de 84 anys perdut a Castellar

Un home de 84 anys, veí de la urbanització de Can Font de Castellar, va desaparèixer ahir a la nit. S’hauria perdut quan va sortir a buscar bolets. Un ampli dispositiu per trobar-lo ha reconegut el seu vehicle a Castellar Vell, sense ell.

En aquests moments, efectius de la Policia Local de Castellar, la divisió de muntanya dels Mossos d’Esquadra, l’ADF i Bombers cerquen el veí de 84 anys, amb l’ajuda de patrulles canines i d’un helicòpter. La cerca se centra al voltant de la carretera que uneix el municipi amb Terrassa, sobretot a la zona entre Can Font i Castellar Vell.

La Policia Local de Castellar, la divisió de muntanya dels Mossos d’Esquadra, l’ADF i Bombers cerquen l’home perdut / ÒSCAR MORENO

Comentaris
To Top