Publicitat
Ciutat

Esgotades les cites prèvies amb l’Ambaixador Reial

Sabadell Comerç Centre estudia la possibilitat d’allargar les hores de visita davant l’allau de sol·licituds

L'Ambaixador Reial saludant a la plaça de Sant Roc, l'any passat / VICTÒRIA ROVIRA

Les entrades per cita prèvia impulsades aquest any per veure l’Ambaixador Reial s’han esgotat en menys de 8 hores, tot i les places disponibles per a 2.200 famílies. Així ho ha confirmat Sabadell Comerç Centre, a través d’un missatge a les xarxes socials, on han demanat disculpes a les famílies que no han pogut reservar hora. L’entitat busca noves alternatives com allargar les hores de visita o incloure més ambaixadors a la resta de la ciutat. També es treballa en un acte de rebuda al representant de Ses Majestats per arribar a més nens i nenes.

L’Ambaixador estarà des del 26 de desembre fins al 4 de gener a la Casa Duran. L’objectiu amb les cites prèvies és evitar les aglomeracions i les cues. D’aquesta manera, poden entrar nuclis familiars de fins a quatre persones cada deu minuts per tenir temps a desinfectar abans que entri una altra família.

RESERVES PER LA FIRA REIAL

D’altra banda, a partir de dimecres es poden reservar entrades per la Fira Reial, on hi haurà els reis d’Orient i que se celebrarà entre el 2 i el 5 de gener. Dit això, el dia 5 de gener no hi haurà cavalcada, sinó un espectacle a la Fira de Sabadell en streaming.

Publicitat
Comentaris
To Top