Ciutat

Veïns del Molí d’en Torrella reclamen actuacions per “dignificar” la zona

Estat d'un asfaltat a Molí d'en Torrella / Lluís Franco
L’estat d’un dels carrers de Molí d’en Torrella / Lluís franco

Més neteja, millor manteniment d’uns carrers “deteriorats” i més actuacions de l’Ajuntament de Sabadell per dignificar la zona. L’entitat Veïnes d’en Torrella denuncien un “abandonament total” de l’espai públic d’aquesta zona, que pertany al barri de la Creu Alta i es tracta d’una de les entrades principals al riu Ripoll. 

“Les voreres són inexistents o estan molt deteriorades, no hi ha il·luminació suficient als carrers i no tenim papereres ni mobiliari públic als voltants”, lamenten des de l’entitat veïnal, que han manifestat que “tot això ja s’ha fet saber a l’Ajuntament” en diverses ocasions. “Nosaltres som qui estem fent tasques de neteja i manteniment de les zones verdes i hem instal·lat una paperera provisional”, expressen. En aquest sentit, asseguren que és una situació que ve de llarg: “Fa anys que estem així”. 

L’Ajuntament contempla millores 

L’entitat veïnal també ha nascut, entre altres motius, per reclamar la instal·lació d’un semàfor per regular la velocitat dels conductors que circulen per la carretera de Caldes de manera “temerària”. 

Per la seva banda, l’Ajuntament de Sabadell avança que està fent gestions amb la Generalitat de Catalunya per portar a terme “actuacions de millora de la seguretat a les carreteres” de Sabadell, també en cas del Molí d’en Torrella. En resposta a les demandes veïnals, el consistori també s’ha compromès a buscar “quines millores o actuacions de manteniment es poden dur a terme” amb els propers pressupostos del 2021. “Busquem que les actuacions i els espais de qualitat arribin a tots els barris”, han defensat fonts de l’Ajuntament.

Comentaris
To Top