Oci i cultura

Mar Fayos estrena aquest divendres el seu disc de debut

Portada del disc 'Mi propia religión' / DS

La cantant i compositora sabadellenca presenta divendres el seu disc de debut Mi propia religión. Es tracta d’un àlbum a mig camí entre el jazz, el pop, la música llatina i el soul.

El disc recull tres composicions escrites durant la seva estada als Estats Units, tot afegint composicions inèdites creades a Barcelona a la primavera d’enguany, enmig de la pandèmia de la Covid-19, fruit d’un treball molt personal d’introspecció i autodescubrimient.

El projecte ha estat finançat a través d’una reeixida campanya de micromecenatge (o finançament col·lectiu), que va rebre suport econòmic vingut des de l’Estat espanyol, els Estats Units i l’Amèrica Llatina. La cantant ha comptat amb un equip d’excepció, segons les seves paraules: “Ha estat un autèntic privilegi treballar en aquest primer fill que preparem tots amb tanta il·lusió”.

El productor i guitarrista Oriol Padrós, juntament amb el pianista i arranjador Gabriel Peso, es van unir al projecte sense dubtar-ho, encara sense haver escoltat les cançons. “La sintonia entre ells va ser immediata”, assegura Fayos. A ells se’ls van unir altres músics experimentats, com Jordi Portazen el baix i contrabaix, David Simó a la bateria, Nan Mercader a les percussions, Joel Sempere al saxofon, Alberto Pérez Jordana a la trompeta, Núria García Pastor as la viola, Carolina Bartumeu al violoncel i Esperanza Delgado als cors. “Van aportar la seva màgia i talent a cadascuna de les composicions, fent que cobressin vida”, diu.

Mar Fayos engega un micromecenatge per al seu debut discogràfic

El disc, gravat a l’agost d’enguany entre l’estudi La Casamurada i el d’Oriol Padrós, ha estat masteritzat a Sterling Sound (als Estats Units). Està compost per vuit cançons –set en castellà i una en anglès- i sortirà al mercat en format digital aquest divendres, 18 de desembre de la mà de la distribuïdora Discmedi. I poc després en format físic a les botigues de discos.

Comentaris
To Top