Oci i cultura

Mar Fayos engega un micromecenatge per al seu debut discogràfic

Mar Fayos viu a Boston però està actualment confinada a Sabadell / LLUÍS FRANCO

La cantant sabadellenca Mar Fayos iniciarà el proper dilluns (4 de maig) una campanya de micromecenatge a través de la plataforma digital Kickstarter. Fayos té per objectiu finançar el seu treball de debut discogràfic de jazz fusió amb ritmes llatins, pop, soul i arrels mediterrànies. Inicialment, el repte és assolir els 8.500 dòlars, que li permetran gravar, editar i presentar el seu primer EP a finals d’aquest any.

La cantant ofereix vuit opcions de col·laboració, que van des dels 18 euros als 920 euros. Les recompenses oscil·len des de l’entrega a domicili d’un disc dedicat, fins a l’obtenció d’entrades per al concert de llançament amb accés al backstage, a més de concerts privats. També s’hi ofereix marxandatge propi, l’experiència de passar un dia amb Mar Fayos Project, sentir les cançons gravades abans que ningú i fins i tot enviar comentaris a tenir en compte durant el procés d’edició. Per accedir a la campanya només cal cercar el nom de la cantant a la plataforma kickstarter.com abans del 4 de juliol.

Segons Fayos, el treball musical estarà integrat per sis composicions originals “al voltant d’experiències íntimes relacionades amb l’amor, l’enyorança i el canvi vital”.

Fayos és una cantant de jazz fusió sabadellenca graduada a la Berklee College of Music de Boston, als Estats Units. De fet, actualment resideix a Boston mateix, on actua sovint. També fa classes en diverses universitats. Tanmateix, ara es troba a Sabadell passant a casa el confinament. Fayos és una habitual de l’escenari del Teatre del Sol, especialment en època de Nadal, quan torna a la ciutat de visita.

La sabadellenca Mar Fayos estrena una cançó d’amor ambientada a Nova York per celebrar Sant Jordi

Comentaris
To Top