Ciutat

El Diari de Sabadell sorteja una panera de l’Art Bo per endolcir el Nadal

El Diari de Sabadell sorteja entre tots els seus lectors una panera de la pastisseria Art Bo, amb la qual podreu celebrar el Nadal i gaudir de la varietat dels seus dolços per acabar els àpats nadalencs. La situació excepcional amb què ens trobem no impedirà que gaudim de torrons, neules i una copa de cava en família o amb els amics –en petit comitè seguint les restriccions–, menjars típics de l’època.

La panera t'espera a l'Art Bo de la ronda de Zamenhof / D.S.

Es tracta d’una panera que inclou torró artesà de gemma cremada, xocolata i avellana, neula i un altre de Xixona. També compta amb neules de vainilla i unes altres de xocolata, una ampolla de cava Chamcalet, un panettone artesà de xocolata i una capsa de bombons de 35 unitats. Tot, presentat amb un plafó i un llaç característics d’Art Bo. La panera està valorada en 154 euros.

Com la puc guanyar?

Per participar-hi, cal que ens envieu una foto en què ens mostreu com celebreu el Nadal, amb la intenció que compartiu amb la resta dels lectors com prepareu les festes, sigui decorant la casa, muntant l’arbre o, simplement, una foto de família.

Cada participant pot enviar una fotografia, i l’ha de fer arribar a la redacció del Diari a través del WhatsApp (682 146 542) o per correu electrònic a sabadell@diaridesabadell.com. En tots els casos cal indicar-nos el nom i cognom d’un participant.

Farem el sorteig dimecres que ve, el matí del 23 de desembre, i posteriorment comunicarem el nom del guanyador. El premi es podrà recollir aquella mateixa tarda o l’endemà, dijous 24 de desembre, a l’Art Bo de la ronda de Zamenhof, 98.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top