Publicitat
Castellar del Vallès

Suma Castellar organitza un concert solidari amb Elena Gadel

Suma Castellar torna a celebrar una jornada solidària per destinar beneficis a millorar l'atenció de l'alumnat a les aules. Serà aquest diumenge, quan Elena Gadel oferirà un concert a la Sala Blava de l'Espai Tolrà, a les 12.30 h. Les entrades ja són a la venda i tenen un preu de 16 euros.

Elena Gadel, acompanyada d’una formació, repassarà la seva extensa trajectòria discogràfica i també s'acostarà als artistes més importants del país a través d'altres cançons populars. "Serà un moment per veure una de les cantants i actrius més importants i elegants del panorama musical actual", expressen des de l'organització. Les castellarenques Mariona Roca i Mireia Sans precediran el concert, com a teloneres.

Publicitat

Elena Gadel / CEDIDA

Causa solidària

La Marató de Suma Castellar "vol unir tot un poble en una mateixa causa: recollir fons per a millorar l’atenció de l’alumnat amb diversitat de necessitats en els centres educatius". Les activitats i actes que proposa l'entitat són totalment inclusius.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top