Ciutat

Acabades les obres de construcció de les escales del carrer de Góngora

Les noves escales del carrer de Góngora / VICTÒRIA ROVIRA

Ja s’han acabat les obres de construcció d’unes escales al carrer de Góngora, les quals permeten la connexió directa del barri de la Serra d’en Camaró amb la carretera de Terrassa. Aquesta actuació ha comptat amb un pressupost de 118.027 euros.

Les obres, que afecten una superfície total de 106 m2, han permès sanejar un espai que estava força degradat i que els veïns de la zona havien demanat en diverses ocasions que l’Ajuntament arreglés. Ara s’han aixecat uns murs de gabions de pedra basàltica i malla galvanitzada, entre els quals discorren, com si fossin una catifa, els graons de les escales i els replans.

Tant els gabions com el paviment són de color negre, mentre que les baranes metàl·liques de protecció són de diferents tons de verd, com a contrapunt cromàtic i per tal de remarcar el recorregut de vianants. Pel que fa a la vorera de la carretera de Terrassa, el projecte ha aprofitat l’avinentesa per construir-hi un pou de la xarxa de sanejament al costat del que ja hi ha, el qual ha quedat eliminat ja que no treballa adientment.

Comentaris
To Top