Diners

Quicktendr inicia la seva expansió internacional

D’esquerra a dreta, Cristian Castillejo, Carlos Cáceres i Cristian Corredor / CEDIDA

La ‘start-up’ Quicktendr creada per tres enginyers informàtics de Castellar –Cristian Castillejo, Carlos Cáceres i Cristian Corredor– s’ha internacionalitzat. L’aplicació, que permet consultar la carta de bars i restaurants digitalment, des del mòbil, i fer la comanda amb un clic, sense que el cambrer hagi d’anotar-ho i traslladar-ho a la barra o a la cuina, ja es pot trobar a Colòmbia i aviat arribarà a França. L’empresa està estudiant l’aterratge al Canadà i al Brasil. “Ho estem fent amb equips d’allà perquè coneixen la idiosincràsia de cada país”, explica Aitor Tresserras, responsable de comunicació de Quicktendr.

Si més no, el creixement de l’empresa és exponencial. Ara mateix estan presents en un centenar de restaurants, 50 dels quals a la ciutat de Barcelona, a més d’una quinzena a Sabadell. També tenen presència a Castellar, Terrassa, Mataró, Sitges, Gavà i Vilanova i la Geltrú. Fora de Catalunya, també s’han obert mercat a Madrid.

A banda del servei a taula, en aquest temps l’aplicació ha afegit la possibilitat del lliurament a domicili. Tresserras defensa que el seu servei és “molt més econòmic que el de les grans plataformes de take-away”. A més, els repartidors de Quicktendr tenen millors condicions, ja que estan contractats.

Comentaris
To Top