Publicitat
Ciutat

En venda Cal Masover, seu del Viena Pizzeria-Restaurant

L’històric Cal Masover ha aparegut a la venda al portal immobiliari Habitaclia. Es tracta d’un edifici protegit pel pla de patrimoni local que se’l coneix per acollir el Viena Pizzeria-Restaurant. Està situat al carrer de Sant Quirze, 22 (Centre). El preu de per adquirir-lo és d’1.675.000 euros.

Es tracta d’un edifici construït entre el s.XVI i XVIII, de tipologia entre mitgeres. Compta amb planta baixa, dues plantes pis i les golfes. Tal com recull el pla de patrimoni (PEPS), Cal Masover presenta la disposició característica de les masies urbanes: àmplia porta d’accés en planta baixa, dues plantes pis amb balcons i assecador de gra a les golfes.

Cal Masover té el segon major nivell de protecció, el 2, de conservació. El PEPS insisteix en què “s’ha de conservar amb mètodes propis de la restauració adequada per tal de preservar la volumetria, les façanes i l’estructura tipològica original que poden incloure elements decoratius, ornamentals i/o béns mobles a l’interior, així com altres elements característics i identificadors de la construcció original, en funció de la seva època, estil o període construcitu”.

Segons l’agència immobiliària que comercialitza la casa, la sabadellenca ATENA HÀBITAT, l’habitatge disposa de 7 habitacions, una superfície de 387 metres quadrats, 2 banys i 2 lavabos, entre altres espais com un despatx, cuina, safareig o traster. Tanmateix, compta amb un local comercial de 192 metres quadrats.

Publicitat
Comentaris
To Top