Ciutat

L'exregidor i exdiputat sabadellenc Jordi Casas, nomenat membre del Consell Econòmic i Social espanyol

L'exregidor d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) a Sabadell i exdiputat de CiU al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats, Jordi Casas, ha estat nomenat conseller dins del Consell Econòmic i Social, un organisme consultiu de l'Estat, en representació de Foment del Treball. Aquest dimecres, el govern espanyol ha publicat la designació, que durarà quatre anys. Casas –amb una llarga experiència política a Madrid,– s'encarregarà d'assessorar l'executiu de Pedro Sánchez en matèria socioeconòmica i laboral.

El Consell Econòmic i Social emet dictàmens amb caràcter preceptiu sobre avantprojectes de llei, reals decrets legislatius i sobre les questions que li demani l'Estat. Per altra banda, s'encarrega de realitzar estudis i informes tècnics. En aquest sentit, l'organisme pot valorar i pronunciar-se sobre qüestions tan diverses com una modificació d'impostos o canvis en el futur respecte les pensions, entre d'altres.

Jordi Casas / Cedida

"És una oportunitat per poder aportar molta experiència en els temes del Consell Econòmic i Social, adquirida en els meus anys d'advocat del Gremi de Fabricants de Sabadell i també dels meus anys de diputat al Congrés, on vaig formar part de la comissió de Política Social i Ocupació", assegura Casas en declaracions al Diari de Sabadell.

Jordi Casas (1954), advocat de professió, ha dedicat part de la seva vida a la política. Sabadellenc de tota la vida, va ser regidor en l'últim mandat de Toni Farrés (1995-1999). Ha passat etapes al Congrés dels Diputats, al Parlament de Catalunya i al Senat. Va ser delegat del govern de Catalunya a Madrid.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top