Ciutat

Inés Arrimadas (Cs): “L’hospital de campanya de Sabadell s’ha d’utilitzar”

La formació taronja considera que es podria utilitzar la pista d’atletisme coberta per avançar en la vacunació i per acollir pacients amb Covid del Taulí

Arrimadas i Carrizosa, en l'acte d'aquest diumenge/ LLUÍS FRANCO

Inés Arrimadas, presidenta de Ciutadans, ha exigit al govern català que doni un ús a l’hospital de campanya creat el mes d’abril a la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya a Sabadell. Ho ha fet en un acte aquest diumenge al migdia on l’han acompanyat el cap de l’oposició i candidat a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, i el cap de llista per Lleida, Jorge Soler, a més de la número 2 de C’s per Barcelona, la sabadellenca Anna Grau. Grau va ser alumna de l’escola Pau Vila, va treballar al Diari de Sabadell i viu a la ciutat amb la seva família.

El primer a prendre paraula ha estat Carrizosa, que ha afirmat que la Generalitat “va boicotejar l’obertura de l’hospital de campanya, perquè el va crear l’exèrcit”. Davant d’això, ell ha explicat que des de Ciutadans creuen que es podria utilitzar la instal·lació per avançar “més ràpidament” amb la vacunació i per atendre els pacients amb Covid menys greus dels centres sanitaris “per evitar la saturació hospitalària”.

Carrizosa es dirigeix als assistents/ LLUÍS FRANCO

D’altra banda, el candidat taronja el 14-F ha afirmat que portaran una iniciativa al Parlament per cessar aquells polítics que se saltin els protocols de vacunació. “Hem d’evitar que cap càrrec públic s’aprofiti de la seva posició per posar-se la vacuna abans” ha dit Carrizosa. La proposta de C’s s’ha posat en marxa després de les sospites que van aparèixer entorn de diversos polítics i a la dimissió del cap de l’estat major de la defensa, Miguel Ángel Villarroya, després de vacunar-se.

En la mateixa línia, Arrimadas ha exigit als membres dels partits polítics que dimiteixen si s’han posat la vacuna abans d’hora. “No volem representants públics que robin diners ni tampoc vacunes” ha afegit.

Soler, Arrimadas, Carrizosa i Grau passegen davant de la pista coberta d’atletisme/ LLUÍS FRANCO

A més, Arrimadas ha demanat al govern català que “no miri qui va construir l’hospital de campanya i que se centri en salvar vides”. “L’hospital de campanya s’ha d’utilitzar” ha dit. Pel que fa a les eleccions del 14-F, Arrimadas ha instat a Salvador Illa (PSC) a formar un govern “censat i conservador” amb Ciutadans, tot i que amb el lideratge del seu partit. Així i tot, la presidenta taronja creu que el PSC i ERC estan pactant un nou tripartit juntament amb En Comú Podem: “Es barallen entre ells, però és possible que formin govern junts”.

Arrimadas creu que el ministre de Sanitat i candidat socialista, Salvador Illa, hauria d’haver dimitit just en el moment que va presentar la seva candidatura a la presidència de la Generalitat. Per acabar, la presidenta de C’s ha acusat a l’independentisme de “quatre anys sense mesures” i ha indicat que la gent està “cansada i vol solucions”. “Ciutadans ha demostrar ser la formació més assenyada i més preparada per governar” ha finalitzat la presidenta taronja.

Comentaris
To Top