DSCases

“Busquen espais més amplis”

Projecció de com serà la promoció Jardins de Can Gambús /CEDIDA

El cel de Sabadell es torna a omplir de grues. Metrovacesa ha apostat per la ciutat per tirar endavant diferents promocions que s’han adaptat a les noves demandes actuals.

Quins són els projectes de Metrovacesa a Sabadell?

En l’actualitat, des de Metrovacesa disposem de dues promocions en comercialització a la zona de Can Gambús. El primer d’aquests projectes, Jardins de Can Gambús, està format per 60 habitatges, d’1 a 4 dormitoris que van des dels 70 metres quadrats fins als 135 metres quadrats, distribuïts en 7 plantes i 2 edificis. El residencial compta amb una excel·lent ubicació amb fàcil accés als principals serveis de la zona, i disposarà d’una àmplia zona comunitària amb piscina, garatge i zona lúdica infantil. La segona promoció de Metrovacesa en aquesta zona es denomina Aire 9, un projecte situat a escassos 500 metres de Jardins de Can Gambús i compost per 41 habitatges d’1 a 4 dormitoris. A més, igual que la promoció anterior, Aire 9 disposa de garatge, piscina comunitària i zona de jocs per als més petits.

Quan es preveu que finalitzi Jardins de Can Gambús?

Els treballs i ritmes d’obra d’aquesta promoció, que ha suposat una inversió de prop de 15 milions d’euros per Metrovacesa, estan evolucionant correctament i està previst que acabaran l’últim trimestre del 2021.

Què valoren els compradors d’aquests habitatges?

Hem detectat un canvi en la tendència de la demanda per la importància que han adquirit els habitatges amb espais més grans, com dúplexs i plantes baixes amb jardins. No obstant això, la immensa majoria dels nostres clients ja valoraven molt els espais a l’aire lliure en els seus habitatges, de manera que suposen un punt clau per a Metrovacesa en el disseny de les nostres promocions. Per això, sempre hem tingut una especial sensibilitat cap a la flexibilització dels espais interiors, i abans de la crisi sanitària ja oferíem als nostres clients la possibilitat d’integrar la cuina amb la sala i realitzar habitacions flexibles. A més, inclouen zones comunes com jardins, gimnàs, àrees infantils, piscina o jardí privat en el cas dels habitatges unifamiliars. Finalment, cal destacar que l’entorn dels nostres projectes, amb el parc de Can Gambús de 13 hectàrees, fa de la zona una de les que té més projecció i potencial a Sabadell.

Com ha influït la Covid-19 a l’hora de dissenyar els habitatges?

Sempre hem tingut una sensibilitat amb la flexibilització dels espais interiors. Per això, abans de la pandèmia ja oferíem diferents solucions adaptables a les seves necessitats concretes. Arran de la Covid-19, els clients valoren de manera més significativa si és possible aquestes mesures per disposar, per exemple, d’espais més amplis dins de l’habitatge i grans terrasses.

És cert que a Sabadell hi venen a viure des de Barcelona?

A Can Gambús el client predominant ve de la ciutat veïna de Sant Quirze del Vallès. No obstant això, des de Metrovacesa hem detectat un interès creixent de certes zones de Barcelona per l’obra nova en poblacions del Vallès.

Comentaris
To Top