EDITORIAL

Compromís amb la premsa local

Estem de celebració. L’editora del D.S., Novapress Edicions, ha adquirit el Diari de Terrassa, assumint-ne el projecte i la majoria del seu personal laboral. Els dos diaris sumen uns 3.500 subscriptors i unes vendes d’entre 3.000 i 5.000 exemplars (entre setmana i cap de setmana).

Amb l’operació, es crea un grup editorial de premsa local que dona continuïtat a la capçalera històrica terrassenca i que suposarà una oportunitat per a ambdós diaris. Considerem que és el moment de ser més grans, especialment al món digital, i també d’atraure inversió i talent, i fer-ho amb els valors essencials que el lector del Diari ja coneix: fent periodisme de qualitat, amb continguts exclusius i a prop dels veïns.

El Diari de Sabadell i el Diari de Terrassa tindran en comú aquest arrelament amb les seves ciutats, però sempre es respectarà l’autonomia editorial de cadascuna de les capçaleres, mantenint la personalitat pròpia que les distingeix i que no s’ha de perdre. Enmig d’un context complicat per la Covid, ens fa feliços poder compartir aquesta notícia amb vosaltres, els lectors del D.S., que emprenem un nou repte amb noves energies i renovats d’il·lusió.

Comentaris
To Top