Publicitat
Ciutat

Més d’un miler de persones van als jutjats de Sabadell per no ser en una mesa electoral

Llarga cua a davant dels Jutjats de Sabadell

Els Jutjats de Sabadell reben una allau de sol·licituds per evitar ser en una mesa electoral el 14-F

Més d’un miler de persones han presentat excuses als jutjats de Sabadell per no formar part de les meses electorals el 14-F, segons dades facilitades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). A Catalunya, hi ha hagut un volum de més de 9.000 peticions de renúncies.

Per darrere de Barcelona, la junta electoral de Sabadell ha estat la segona que més peticions de denúncies ha rebut a Catalunya. No només excuses presentades de sabadellencs, ja que la Junta Electoral de la Zona també engloba poblacions de l’entorn.

En total, són 9.109 excuses presentades. El termini per impugnar la incorporació a una mesa electoral és de 7 dies naturals des que es rep la comunicació, sens perjudici que, finalitzat el termini i fins al moment de conformar les meses, les Juntes Electorals atendran totes aquelles causes sobrevingudes.

Cues als Jutjats de Sabadell per no ser en una mesa electoral el 14-F

Per altra banda, a data de 29 de gener, la junta de Barcelona ha rebut 3.250 excuses; la de Granollers, 849; la de Terrassa, 622, i la de Sant Feliu de Llobregat n’ha registrat 838.

A més, a data del 2 de febrer, a la junta de Vic s’han rebut 463 peticions; a la de Vilanova i la Geltrú, 356; a la d’Igualada, 384; a la d’Arenys de Mar, 648, i a la de Reus, un total de 687.

Publicitat
Comentaris
To Top