PATRIMONI DE SABADELL

A les entranyes del Molí d’en Galí

Norbert Vila forma part de la Colla dels Dimecres, un grup de veïns del barri de Gràcia i amants del rodal que setmanalment, aquest dia, surten a passejar pel Ripoll. La setmana passada es van aturar al Molí d’en Galí (s. XIX), a la llera del riu, just a sota del bosc de Can Deu i ben a prop del d’en Mornau, per veure com estava, ja que recordava que una de les seves xemeneies va quedar afectada per les ventades del 2015.

El Molí d’en Galí / NORBERT VILA (CEDIDA)

“Està totalment abandonat”, explica. I tot i que creu que reformar-lo –tant aquest com d’altres– tindria un elevat cost econòmic, sí que li agradaria que es reformessin els diferents molins que es conserven al riu Ripoll. Sigui com sigui, Vila, jubilat, i la seva colla seguiran gaudint del rodal en els seus passejos, i “especialment aquests dies” de confinament. “Soc molt saballut!”, recalca.

Comentaris
To Top