Publicitat
Castellar del Vallès

Els Pets actuaran aquesta primavera a Castellar del Vallès

Els Pets ja han confirmat la seva assistència a la Marató de la Diversitat / CEDIDA

Els Pets tornaran a l'abril als escenaris després d'haver hagut d'ajornar bona part de la gira 20/20, la del 35è aniversari, amb motiu de la Covid-19. El grup de Constantí farà parada a la comarca. Serà a Castellar del Vallès, el 21 de maig, un concert organitzat en el marc de la Marató de la Diversitat, de Suma Castellar.

A l'espera de tancar més concerts, Els Pets animen els programadors a programar música "per poc que puguin". En un comunicat, el grup defensa la cultura com "la vacuna més efectiva per poder suportar aquesta apocalipsi que ens ha caigut a sobre".

L'any passat Els Pets celebraven el 35è aniversari i havien preparat una gira titulada 20/20 que havia de donar el tret de sortida el 8 de maig a la Sala Stroika de Manresa, però el virus els va obligar a encetar-la més tard i amb restriccions.

Publicitat

Els 20 concerts previstos inicialment van quedar en tres. La proposta portava dalt dels escenaris els 20 grans èxits de la banda, de forma cronològica inversa, dels més recents als més antics. Un espectacle batejat pel grup com "la gira Benjamin Button" perquè, a mesura que anaven interpretant les cançons, tant el grup com el públic rejovenien, segons assenyalen Els Pets.

Després d'haver hagut de cancel·lar la majoria d'actuacions, el grup es mostra optimista i diu que té "moltes ganes de reprendre de nou la gira Benjamin Button, desar el Tippex i poder fer tots els concerts que s'han posposat, més els nous que estan sortint amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19".

Més concerts d'Els Pets

La primera parada del grup serà el 16 d'abril al Camp de Mart de Tarragona; el 18 d'abril visitarà el Sisquere Festival de Torrelameu (Segrià), el 20 d'abril l'Auditori de Barcelona, el 7 de maig Esparreguera (Baix Llobregat) i el 29 de maig el Festivalot de Girona.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top