El teu defensor

El teu defensor: “Cal que es reforci la seguretat al pont”

EL TEU DEFENSOR

El D.S. està compromès amb tu. En moments d’incertesa, el periodisme és més necessari que mai. Per aquest motiu, hem engegat aquesta nova secció, pensada per i per a vosaltres. Podeu fer-nos arribar els vostres dubtes, suggeriments o reclamacions. Volem conèixer el teu cas i buscar-hi una solució plegats. Cada dissabte, rebrem les vostres històries. Tu ho expliques, el D.S. respon. Ens pots contactar per correu electrònic a [email protected].

“POT RESULTAR UN PERILL”

No és un punt transitable, però hi ha persones que hi circulen. A una banda del pont que separa les Termes i Sol i Padrís, hi ha una protecció de doble barana que delimita la calçada d’un barranc que cau a la B-140.

Tanmateix, hi ha una zona que queda més desprotegida, sense la doble protecció, que “pot resultar un perill pels vianants”, denunciava un resident de la zona, Josep Soley a El teu defensor. Segons relata el veí, moltes persones hi transiten per la banda dreta (direcció Sol i Padrís) que, a falta de vorera, passen per un lateral no habilitat. Així, ja s’han produit “diversos ensurts” i el més greu va acabar amb la vida d’una persona que coneixia, que, segons la seva versió, hauria relliscat i caigut a la carretera.

Així, després de reclamar a la Policia Municipal que actués a la zona, “només van posar unes cintes”, com ens va mostrar en unes fotografies. “He trucat molts cops perquè reparin aquesta zona, que facin alguna actuació que sigui senzilla però efectiva”. Sense haver rebut cap resposta fins al moment, va decidir reclamar al D.S. que denunciés aquesta situació.

Entre les seves propostes es troba la instal·lació d’una tanca que protegeixi o eviti l’accés a aquesta zona. “És una petita actuació que pot evitar disgustos”, diu.

Situació actual del pont de Sol i Padrís/ LLUÍS FRANCO

NO ES TRACTA D’UNA ZONA HABILITADA PER VIANANTS, PERÒ TÈCNICS ANALITZARAN ALTERNATIVES PER REFORÇAR LA SEGURETAT

El Teu Defensor ha contactat amb l’Ajuntament per reclamar que revisi la situació d’aquest punt de la ciutat. Fonts municipals van enviar de manera immediata un equip tècnic per comprovar quina era la situació. Les mateixes fonts insisteixen que aquesta no es tracta d’una zona habilitada per al pas de vianants i defensen que a l’altra banda de la via hi ha vorera condicionada pel pas de persones a peu.

Tot i això, “atesa la gravetat de la situació” que ha indicat en Josep, ja preveuen analitzar la situació i possibles alternatives i solucions per “reforçar i afavorir la seguretat” de vianants i conductors. El D.S. continuarà preguntant sobre l’evolució d’aquesta informació i n’informarà sobre les actuacions previstes.

Comentaris
To Top