Publicitat
Ciutat

Carme Forcadell fa una crida a votar tot i ser "unes eleccions imposades"

Carme Forcadell, votant aquest diumenge / CEDIDA

L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell ha fet una crida a votar aquest diumenge tot i que considera que són "unes eleccions imposades" per la inhabilitació del president Quim Torra i perquè el TSJC no ha permès ajornar-les al 30 de maig a causa de la pandèmia. Ho ha dit en una atenció als mitjans al migdia a la plaça del Vallès acompanyada del candidat d'ERC Juli Fernàndez.

Forcadell ha votat presencialment al seu col·legi electoral habitual de Sabadell, el Nostra Llar. La sabadellenca, que compleix condemna d'onze anys i mig de presó per sedició a la presó de dones de Barcelona, es troba en tercer grau penitenciari per la qual cosa només hi va per dormir de dilluns a dijous. La sabadellenca ha animat a tothom a votar per "expressar el futur que desitgem per aquest país".

Per la seva part, Juli Fernàndez, número 17 a la candidatura republicana per Barcelona, ha insistit en què "quan trobem una urna el que sempre fem és omplir-la", animant a tothom a participar en els comicis. El candidat habitualment votava a l'escola Industrial però aquest cop hi ha hagut més col·legis i s'han produit alguns canvis, com és el seu cas ja que enguany també li ha tocat fer-ho al Nostra Llar. Tot i així, el sabadellenc ha apuntat que "la comunicació ha sigut perfecte i serveix per poder espaiar els llocs de votació i tenir els espais més segurs".

Juli Fernàdez, votant al Nostra Llar aquest diumenge 14-F / ERC (CEDIDA)

Tant Forcadell com Fernàndez han assegurat que als col·legis electorals han vist com es respectaven les mesures de seguretat per prevenir el contagi del coronavirus. "Si tot és com al col·legi on he votat he de dir que no hi ha cap perill", ha dit la sabadellenca.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top