Ciutat

VÍDEO: Un miler de sabadellencs, contra la detenció de Pablo Hasél

Un miler de sabadellencs s’han concentrat a la plaça de Sant Roc contra la detenció del raper Pablo Hasél i han reivindicat la llibertat d’expressió. “És un atac a llibertat d’expressió pròpia d’un estat feixista”, deien els concentrants. Un grup de manifestants també ha enganxat un cartell amb la imatge del rei emèrit Joan Carles a la façana de l’Ajuntament de Sabadell.

També els rapers Sekra, Idadeoia i Aradia han rapejat un tema en suport a Pablo Hasél i “contra la repressió de l’Estat”.

Els Mossos d’Esquadra han detingut el raper Pablo Hasél en un operatiu que ha començat aquest matí a primera hora. Els Mossos d’Esquadra es van emportar Hasél enmig de crits de suport d’estudiants i altres persones que s’havien concentrat al voltant de la universitat.

Hasél està condemnat a 2 anys i 9 mesos per l’Audiència Nacional per enaltiment del terrorisme i injúries a la corona. Van ser uns tuits i una cançó sobre l’emèrit amb el títol Juan Carlos Bobón els que han justificat la seva condemna. El termini per entrar a un centre penitenciari va vèncer divendres passat.

/VICTÒRIA ROVIRA

/VICTÒRIA ROVIRA

/VICTÒRIA ROVIRA

/VICTÒRIA ROVIRA

/VICTÒRIA ROVIRA

Publicitat
Comentaris
To Top