Ciutat

El Diari de Sabadell es trasllada per acostar-se als lectors

El Diari de Sabadell trasllada la seva redacció a la plaça de Ricard Simó, 8 (Centre, a uns 200 metres de la seva ubicació actual), a un ampli local a peu de carrer amb més de 40 metres de façana de vidre i aparador. L’objectiu és fer un pas més per acostar-se als lectors i a tots els sabadellencs, convidant-los a entrar a la seu, fer un cafè, llegir el diari i participar -o, almenys, ser testimoni- del procés periodístic. El trasllat es farà efectiu aquest dilluns.

Amb aquest pas, situant la capçalera a peu de carrer, el Diari amplia el seu establiment per donar cabuda a nous projectes vinculats a potenciar la relació amb els subscriptors i amics del mitjà, a part de guanyar espai per continuar creixent tant en l’àmbit digital com audiovisual.

La nova seu del Diari, que havia estat una coneguda botiga de cotxets per a nens, compta amb amplis espais per acollir el públic, fer conferències, formació, presentacions i exposicions. La reforma ha estat a càrrec de l’interiorista Pep Sallés, en col•laboració amb Martí Sàiz, fundador i director creatiu de l’agència Cèl•lula, que s’ha encarregat de la part gràfica.

Des que la nova empresa editora del D.S. es va fer càrrec de la capçalera la redacció va estar ubicada durant un mes a l’antic edifici de Diari de Sabadell, al carrer de Sant Quirze, mentre es preparava el pas a l’oficina que ha acollit el periòdic des del maig del 2018 fins ara, gairebé tres anys, al carrer de les Valls, 10.

Decoració de la nova seu del Diari / D.S.

Operaris enllestint els últims detalls de la redacció / D.S.

Treballs per posar els vinils de la nova redacció / D.S.

Comentaris
To Top