Ciutat

Noves protestes contra l’empresonament de Pablo Hasél i a favor de la llibertat d’expressió

Un miler de persones han recorregut els carrers de Sabadell per reclamar l’alliberament del raper

Els manifestants han portat pancartes reivindicatives/ D.S.

Prop d’un miler de persones han protestat a Sabadell aquest diumenge al vespre, per tercer cop aquesta setmana, contra l’empresonament del raper Pablo Hasél i a favor de la llibertat d’expressió. A les 18:30 h ha tingut lloc una concentració a la plaça Sant Roc, on s’ha llegit un manifest a favor de la llibertat del raper.  Després, els assistents s’han mobilitzat pels carrers de la ciutat i han format una manifestació improvisada que s’ha allargat pràcticament tres hores.

Han recorregut la Via Massagué, han travessat l’Avinguda 11 de setembre i, també, la carretera Prats de Lluçanès, fins arribar davant de la comissaria de la Policia Nacional a la Gran Via fent càntics i exhibint pancartes reivindicatives. Els Mossos d’Esquadra han acordonat la zona i no hi ha hagut incidents destacables. Així i tot, hi ha hagut moments de tensió i alguns manifestants han llançat contenidors al terra. Mitja hora més tard d’arribar davant la comissaria, els participants han decidit tornar a la plaça Sant Roc, davant de l’Ajuntament, on s’ha donat per finalitzada la mobilització.

Moment de la manifestació aquest vespre/ D.S.

Hasél va ser empresonat dimarts passat

Pablo Hasél va ser empresonat dimarts passat. El raper està condemnat a 2 anys i 9 mesos per l’Audiència Nacional per enaltiment del terrorisme i injúries a la corona. Van ser uns tuits i una cançó sobre l’emèrit amb el títol Juan Carlos Bobón els que han justificat la seva condemna.

Comentaris
To Top