Ciutat

Les agències de viatges es reivindiquen com a “més necessàries que mai” en època Covid

Les ganes de viatjar no paren de créixer, per això les agències de Sabadell Viatgera ofereixen opcions i informació / V. ROVIRA

Qui diu que a Sabadell “cadascú mira per ell” és perquè no coneix l’entitat Sabadell Viatgera. Més d’una vintena d’agències de la ciutat associades comparteixen les darreres actualitzacions sobre les condicions de mobilitat a tots els països del món, contactes amb les companyies i assegurances aèries i, en definitiva, informació d’última hora perquè els clients tinguin una experiència còmoda i segura. A més de comptar amb un acord amb un laboratori per fer proves PCR més econòmiques.

Eren competidores, ara són col·laboradores. Abans de la pandèmia, era més fàcil viatjar sense la seva ajuda, però ara són més importants que mai: “El context és canviant i compartim informació i recursos per respondre a qualsevol imprevist que sorgeixi al viatger. Ara som més necessàries que mai i estem unides”, detalla Sílvia Massagué, membre de Sabadell Viatgera.

Hi ha noves preocupacions i hi són per respondre-les. El març passat, per exemple, van poder repatriar tots els clients, quan molts viatgers que anaven per lliure es van quedar penjats. “Si hi ha qualsevol canvi en el vol, si de sobte demanen una PCR, si tanquen una zona, hi estem a sobre perquè no suposi un trasbals al client. Ens té a nosaltres i no s’ha de preocupar”, afegeix Salut Sampé. Rafa Martín, també membre, ho resumeix: “Oferim un abans, un durant i un després”.

Ara per ara, els aeroports estan oberts, hi ha països que posen moltes facilitats i les ganes de viatjar no paren de créixer. És per això que les agències de Sabadell Viatgera, que ja tenen molts clients per Setmana Santa, informen sobre les moltes opcions que hi ha, entre les quals els viatges de negocis. Només es necessita un bitllet, un certificat autoresponsable i, recomanablement, una convocatòria de reunió. “La gent està boja per viatjar”, afirmen.

Comentaris
To Top