Publicitat
Ciutat

El Diari baixa al carrer per acostar-se als lectors

El Diari de Sabadell ha traslladat la seva redacció a la plaça de Ricard Simó, 8 (al Centre, a uns 200 metres d'on era fins ara), a un ampli local a peu de carrer amb més de 40 metres de façana de vidre i aparador. L’objectiu és fer un pas més per acostar-se als lectors i a tots els sabadellencs, convidant-los a entrar a la seu, fer un cafè, llegir el diari i participar –o, almenys, ser-ne testimoni– del procés periodístic. El trasllat es va fer efectiu ahir dilluns.

Mitja façana de la nova seu de Diari de Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

La nova seu del Diari és una aposta per accentuar la transpa-rència, la proximitat, la interacció amb els lectors i donar més serveis a tota la comunitat, en consonància amb la tendència internacional que busca fomentar la participació de l’audiència. El nou establiment també permetrà iniciar nous projectes vinculats a potenciar la relació amb els subscriptors i amics del mitjà, a part de guanyar espai per continuar creixent tant en l’àmbit digital com audiovisual.

Més espais

La nova seu del Diari compta amb amplis espais per acollir el públic, fer conferències, formació, presentacions i exposicions. La reforma ha estat a càrrec de l’interiorista Pep Sallés, en col·laboració amb Martí Sàiz, fundador i director creatiu de l’agència Cèl·lula, que s’ha encarregat de la part gràfica. Sallés destaca que “la comunicació entre l’interior i l’exterior de l’oficina és total” gràcies a la façana de vidre.

La redacció a la nova seu del D.S. / VICTÒRIA ROVIRA

Per la seva part, Sàiz explica que conceptualment han volgut que la seu del Diari sigui una expressió d’ell mateix: els vinils exteriors són com una maqueta del diari per fer, mentre que l’interior l’omple de contingut, reivindicant la feina de les persones que el fan possible. “És una capsa buida que omplen els periodistes”, remarca el creatiu.

El local disposa de soterrani, planta baixa i primer pis / VICTÒRIA ROVIRA

Des que la nova empresa editora del D.S. es va fer càrrec de la capçalera, la redacció va estar ubicada durant un mes a l’antic edifici de Diari de Sabadell, al carrer de Sant Quirze, mentre es preparava el pas a l’oficina que ha acollit el periòdic des del maig del 2018 fins ara, gairebé tres anys, al carrer de les Valls, 10.

La nova seu inclou diferents espais per als subscriptors, lectors i amics del D.S. / VICTÒRIA ROVIRA

Transparència i periodisme a peu de carrer

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top