Diners

Acord per estendre Quicktendr entre la Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme

La Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT) posarà a disposició dels establiments agremiats un aplicatiu per gestionar les comandes a sala, el servei a domicili i la recollida de comandes. Es tracta de la start-up castellarenca Quicktendr, que ofereix un servei a bars i restaurants per fer més eficients els canals de venda, eliminar esperes, impagaments i errors i, en definitiva, augmentar la facturació.

Quicktendr i FIHRT han signat un conveni de col·laboració per als pròxims dos anys perquè els gremis associats implementin l’aplicació amb una sèrie de condicions avantatjoses, entre les quals descomptes i promocions. La start-up es compromet a analitzar la millor alternativa possible per a cada local interessat, a aplicar un 1% de descompte a comandes a sala i per recollir a l’establiment, i un 2% en l’enviament a domicili. També contribuirà en 100 euros al gremi per cada alta en què hagin intervingut com a promotors, quan el local arribi a 1.000 euros de facturació a través de la plataforma.

Paral·lelament, Quicktendr es compromet a oferir als establiments un servei de comanda a domicili amb “condicions dignes” dels repartidors.

Comentaris
To Top