Publicitat
Castellar del Vallès

Dos vehicles xoquen frontalment a Castellar del Vallès

Dos vehicles han col·lidit frontalment aquesta tarda, cap a les 16.30 h, en un revolt molt tancat a la carretera B-124 a l’altura de l’Ermita de Les Arenes a Castellar del Vallès. L’ambulància ha hagut de traslladar els ocupants dels dos cotxes a l’hospital Parc Taulí per fer-los una exploració per descartar possibles lesions greus.

Imatge dels dos cotxes accidentats / ANTIRADAR CATALUNYA

Dit això, després de l’accident, els dos vehicles han quedat creuats enmig de la via. Davant d’això, un cop ha arribat la policia, ha decidit tallar la carretera al trànsit en les dues direccions per fer també més accessible l’arribada del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Més tard, cap a les 17 h, han donat pas alternatiu al trànsit de la via i han retirat els vehicles accidentats.

S’han desplaçat fins al lloc dels fets quatre ambulàncies i un helicòpter del SEM, tres dotacions de Bombers (dues de Sabadell, i una de Castellar), quatre vehicles dels Mossos d’Esquadra i dos de la Policia Local de Castellar.

L’helicòpter del SEM s’ha desplaçat fins al lloc on hi ha hagut l’accident/ ÒSCAR MORENO

Publicitat
Comentaris
To Top