Publicitat
Ciutat

Sabadell demanarà fons europeus per reformar el Ripoll

Zona del riu Ripoll / VICTÒRIA ROVIRA

Políticament, a Sabadell hi ha la voluntat de connectar el riu Ripoll i la ciutat. Així ho han expressat els sis grups municipals al ple d'aquest mes de març, en què han coincidit en la necessitat a l'hora de reclamar fons europeus per invertir en el Parc Fluvial.

La Crida ha presentat una moció per reactivar el Programa d'actuacions - Parc Ripoll Sabadell i desenvolupar-lo en els pròxims 5 anys, amb una inversió de 32 milions. Es tracta d'un full de ruta, elaborat l'any 2019 pel govern anterior, que proposa 18 actuacions a impulsar al Parc Fluvial perquè "esdevingui el gran parc de la ciutat, que la vertebri de nord a sud, on convisquin els valors naturals, patrimonials i paisatgístics amb la indústria neta, l’horta i el lleure". Hi han votat a favor Esquerra, Ciutadans i Podem, mentre que PSC i Junts s'han abstingut.

El document va ser realitzat per l'Ajuntament amb la participació de la Unió Excursionista de Sabadell, l'Adenc, Amics del Ripoll i el CIESC, a més de comptar amb assessorament tècnic. El primer tinent d'alcaldessa, Pol Gibert, ha reconegut la validesa tècnica del document, que podria complementar l'estudi que el govern ha encarregat per al Ripoll. Lourdes Ciuró, portaveu de Junts per Sabadell, ha demanat que es fixin dates en el calendari per dur a terme les actuacions.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top