Publicitat
Castellar del Vallès

La Policia de Castellar es negarà a fer hores extres a falta de millores laborals

La Policia Local de Castellar del Vallès es negarà a realitzar hores extraordinàries voluntàries, més enllà de la feina que no sigui d’obligat compliment. És una mesura que el cos ha anunciat aquesta setmana, “tot i no ser agradable per als agents”, després d’intentar aconseguir un conjunt de millores laborals que reivindiquen des de fa mesos. Reclamen més efectius per evitar “un col·lapse del servei i un desgast crònic de la plantilla que afecta indiscutiblement la ciutadania”.

Segons expressen en un comunicat de CCOO, no han arribat a bon port les reunions amb l’Ajuntament, en què han demanat un augment de plantilla, més recursos en el servei d’administració per tramitar denúncies i un pla per modernitzar l’estructura i el funcionament del cos policial. “Les trobades han estat una falta de respecte a un cos denominat essencial, ja que no han volgut ni debatre algunes de les qüestions més essencials”.

La policia de Castellar realitzant un control / CEDIDA

Des del cos policial expressen que encarrilen “15 anys sense cap canvi ni millora significativa”, assenyalen que “és un fet molt habitual tenir una sola patrulla al carrer per cobrir les necessitats d’una població de 24.000 habitants” i lamenten que, per falta d’efectius, realitzen patrulles unipersonals que posen en risc la seguretat dels agents.

D’altra banda, acusen l’Ajuntament d’utilitzar les dades de baixa delinqüència “per intentar desacreditar les legítimes demandes i reivindicacions del col·lectiu”.

Publicitat
Comentaris
To Top