Un Sabadell irreconeixible cau a La Rosaleda sense pal·liatius (2-0)

L’equip arlequinat fa un mal partit i no té opció a La Rosaleda (2-0)

Pierrre Cornud en una acció defensiva / CEDIDA

Inapel·lable. El Sabadell més espès i gairebé irreconeixible com a visitant ha caigut sense pal·liatius per un Màlaga superior. La bona arrencada arlequinada s’ha diluït i a la segona part s’ha consumat la segona derrota consecutiva lluny de la Nova Creu Alta amb un doblet de Luis Muñoz. La situació comença a ser delicada.

Amb l’únic canvi de Xavi Boniquet en detriment d’Adri Cuevas a l’onze, el Sabadell ha començat fort, amenaçant el Màlaga. Una arribada perillosa amb protagonisme d’Stoichkov i Juan Hernández, tres córners consecutius i una deixada del murcià que no ha pogut culminar Victor per la intervenció in-extremis d’un defensa, ha posat en alerta el conjunt de Sergio Pellicer que ha reaccionat sobretot a través de les incursions de Joaquin Muñoz per banda esquerra.

Amb el pas dels minuts, s’ha convertit en un duel molt obert. Amb alternatives, anades i tornades. Més pilota pel Màlaga, que volia marcar el ritme, i un Sabadell que esperava l’ocasió per sorprendre. Li ha faltat precisió al conjunt d’Antonio Hidalgo i en el tram final de la primera meitat ha perdut pistonada. I sort n’ha tingut d’Ian Mackay amb una prodigiosa intervenció davant de Yanis Rahmani a la mitja hora i posteriorment volant per desviar a córner un cop de cap de Caye Quinatana en una acció d’estratègia. El porter gallec ha mantingut amb vida un Sabadell que ja només ha donat senyals de vida en un xut d’Stoichkov aturat, sense problemes, per Juan Soriano. La primera part ha vist diferents minipartits, però els arlequinats han anat de més a menys. Aquesta era la sensació.

Una sensació que encara s’ha fet més evident a la represa. No ha aparegut el Sabadell habitual com a visitant. Tot al contrari. S’ha difuminat totalment. Per això Hidalgo ha utilitzat els canvis molt aviat: en el minut 55, han marxat Undabarrena i Stoichkov i han entrat Ángel Martínez i Aarón Rey, buscant una reacció que mai ha arribat. Un Sabadell gairebé nul en atac. Només es pot rescatar una incursió de Cornud, després d’un toc de fantasia, i la seva centrada l’ha rematat Guruzeta fora. Poc més. En canvi, el Màlaga se sentia còmode i ha trobat la recompensa en una excel·lent acció de Joaquín Muñoz, superant amb facilitat Cornud, i en el segon pal l’altre Muñoz, Luis, ha enviat la pilota a la xarxa amb el cap sense oposició.

La resposta d’Hidalgo també ha estat immediata col·locant Álvaro Vázquez i Héber Pena sobre la gespa. També entraria més tard Edgar Hernández. Tot inútil. El Màlaga ha sabut administrar el seu avantatge i no ha patit gaire per conservar-la. El Sabadell ho ha intentat amb més cor que joc i només en el temps afegit ha pogut inquietar la porteria de Juan Soriano amb un xut desviat d’Álvaro Vázquez. Però també havia perdonat Luis Muñoz el 2-0 que ha arribat finalment en l’últim sospir a través d’un penal clar d’Ángel Martínez. Derrota inapel·lable i tercer partit seguit sense veure porteria. Aquest és el gran problema. I la pròxima jornada, un Castelló-Sabadell amb tocs de final.

Fitxa Tècnica

Màlaga: Juan Soriano; Ismael (Alexander, m. 72), Juande, Mejías, Matos, Escassi, Yanis Rahmani (Larrubia, m. 83), Luis Muñoz, Caye Quintana (Julio, m. 83), Jozabed (Cristo, m. 79) i Joaquin Muñoz (Benkhemassa, m. 79).

Sabadell: Mackay; Óscar Rubio, Jaime Sánchez (Edgar, m. 79), Juan Ibiza, Cornud, Undabarrena (Ángel Martínez, m. 55), Victor Garcia (Héber Pena, m. 65), Xavi Boniquet, Guruzeta, Stoichkov (Aarón Rey, m. 55) i Juan Hernández (Álvaro Vázquez, m. 65).

Àrbitre: Miguel Ángel Ortiz Arias (Comitè madrileny). Grogues: Mejías, Luis Muñoz, Escassi; Victor Garcia.

Gols: 1-0, minut 62: Luis Muñoz; 2-0, minut 94: Luis Muñoz de penal.

Incidències: La Rosaleda. A porta tancada.

Antonio Hidalgo: “Avui no ens ho hem merescut”