Ciutat

Les claus de la ciutat, al Telegram del Diari de Sabadell

Les últimes novetats sobre la ciutat, al canal de Telegram del Diari de Sabadell

El canal de Telegram del Diari de Sabadell ha esdevingut una de les vies més ràpides i directes per informar-se dels fets més rellevants que afecten la ciutat. Més de 1.500 usuaris reben diàriament, i de forma instantània, les notícies necessàries per desxifrar l’actualitat i comprendre millor el nostre dia a dia.

Cada vegada és més necessari dosificar els fluxos constants d’informació que ens arriben. És per això que els ciutadans que segueixen el canal del Diari de Sabadell reben avisos racionats de forma intel·ligent i de naturalesa variada.

Telegram s’ha convertit en l’eina perfecta per fer arribar als sabadellencs les claus més destacades sobre salut, patrimoni, urbanisme, seguretat, medi ambient, política o, per exemple, esports. A més de successos o informació d’àmbit general que pot ser molt útil, com les darreres actualitzacions sobre restriccions per frenar la Covid.

Per seguir el Diari de Sabadell a Telegram podeu buscar el nom a través de l’aplicació o accedir-hi directament a través d’aquest enllaç. El canal se suma a les diferents plataformes on el Diari de Sabadell ja acumula milers de seguidors, com TwitterFacebook, Instagram  o, darrerament, Spotify, on es poden trobar playlists amb cançons sabadellenques.

Més de 4.000 subscripcions al ‘Bon dia, Sabadell’

Per altra banda, més de 4.000 persones reben de forma gratuïta el Bon dia, Sabadell, el butlletí del Diari que, cada matí de dilluns a diumenge, envia al correu electrònic un recull de notícies per començar la jornada ben informats.

L’equip del D.S. s’encarrega d’elaborar el butlletí diàriament de dilluns a divendres i l’envia als lectors a les 8.30 h. Inclou una introducció del context informatiu estatal i sabadellenc i un breu apunt sobre el temps, l’estat del trànsit i dels transports públics. En la part central d’aquest producte el lector hi trobarà les tres notícies més destacades del dia. El Bon dia, Sabadell també és participatiu i proposa una cançó, plans i jocs als lectors. Finalment, cada butlletí inclou l’enllaç a un article d’opinió del D.S. i un contingut destacat. Tot, amb l’objectiu que els sabadellencs puguin començar cada dia amb una visió panoràmica de què passa i passarà a la ciutat des del seu mòbil, tauleta i ordinador.

Què fareu amb les meves dades?

Enviar-te el butlletí, i prou. Les dades personals quedaran recollides a la base de dades del Diari tal com recull el nostre avís legal.

Quan rebré el primer ‘Bon dia, Sabadell’?

L’endemà del dia que facis la subscripció. Tingues en compte que l’enviarem de dilluns a divendres i, per tant, si t’hi inscrius en cap de setmana potser no el reps l’endemà, però el rebràs!

Per cert, l’adreça des de la qual rebreu el correu és [email protected].

No he rebut el butlletí, què passa?

Si t’has subscrit i no has rebut el Bon dia, Sabadell mira que el correu no ens hagi enviat a la carpeta d’Spam o Promocions, que a vegades es despista. El millor és que guardeu l’adreça [email protected] a la vostra agenda de contactes i us oblideu de problemes.

D’altra banda, per qualsevol incidència, queixa o suggeriment també ens podeu contactar a través de l’adreça [email protected].

Comentaris
To Top