El teu defensor

El teu defensor: “Fa mesos que hi ha brutícia al Campus”

EL TEU DEFENSOR

El D.S. està compromès amb tu. En moments d’incertesa, el periodisme és més necessari que mai. Per aquest motiu, hem engegat aquesta nova secció, pensada per i per a vosaltres. Podeu fer-nos arribar els vostres dubtes, suggeriments o reclamacions. Volem conèixer el teu cas i buscar-hi una solució plegats. Cada dissabte, rebrem les vostres històries. Tu ho expliques, el D.S. respon. Ens pots contactar per correu electrònic a mordonez@diaridesabadell.com.

Jordi Braquer i Nina García ens escriuen per denunciar l’estat del Campus de la UAB de Sabadell i els seus voltants.

Els voltants del Campus de la UAB de Sabadell estan plens de "brutícia"

El teu defensor ha rebut dues queixes paral·leles sobre l’estat general del barri de Covadonga i, en especial, del Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). D’una banda, Nina García alerta que fa temps que veu “una degradació in crescendo” als voltants de la universitat, on generalment surt a passejar amb el seu gos. Segons el seu relat, diàriament s’hi troba llaunes diverses, mocadors i tota mena de brutícia.

La seva motivació per denunciar aquesta “deixadesa” va ser un incident que va posar en risc la seva mascota. “Em vaig adonar que estava ingerint quelcom de terra i, quan vaig veure que era brossa, em vaig alarmar”, explica la Nina, que sosté que “l’animal quasi emmalalteix”. Malgrat que assegura que va posar en alerta les autoritats municipals, ha volgut contactar amb el D.S. per posar en coneixement el seu cas i alertar els propietaris de gossos que “vagin amb compte”.

D’altra banda, també ha aprofitat per reclamar als “incívics” que tinguin més cura de l’entorn i a l’Ajuntament de Sabadell que retiri la brossa acumulada. També un altre veí, Jordi Braquer, ha volgut expressar la seva indignació per l’estat d’aquest espai, però sosté que “també passa a altres punts del barri de Covadonga”.

/ CEDIDA

La UAB s’haurà de fer càrrec de la neteja d’aquella zona

La Universitat Autònoma de Barcelona es fa càrrec del manteniment d’aquesta zona, asseguren fonts municipals a El teu defensor. En tot cas, l’Ajuntament de Sabadell s’ha posat en contacte amb el Campus i ha traslladat la informació que li ha fet arribar aquest diari. Serà, doncs, el Campus qui coordinarà les tasques que correspongui, “com fa habitualment”.

D’altra banda, fonts de l’Ajuntament de Sabadell destaquen que el tancament temporal de la universitat a causa de la pandèmia de la Covid-19 “ha pogut afectar de manera puntual la neteja d’aquell espai”. Aquesta secció continuarà en contacte amb fonts consistorials per esbrinar quan es durà a terme, finalment, la neteja de l’espai.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top