Publicitat
Oci i cultura

L’Embassa’t torna el juny amb Manel, Sidonie i Pau Vallvé

El festival se celebrarà a l’amfiteatre del parc de Catalunya, amb un miler d’espectadors per concert

Manel retornarà a l’Embassa’t 10 anys després / CEDIDA

El que té l’Embassa’t amb els seus músics va més enllà d’una nit fugaç i esbojarrada. És un afer igualment apassionat, però molt més estable i recurrent, d’apuntar número de telèfon. És per això que hi ha noms al cartell d’aquest any que resulten familiars, reminiscents d’altres edicions del festival, malgrat que arribaran acompanyats de novetats.

Manel torna una dècada després. El grup, que ja va ser al festival l’any 2011, encapçalarà el cartell d’aquesta edició, que se celebra del 10 al 13 de juny en un escenari inèdit, l’amfiteatre del parc de Catalunya. El quartet barceloní tenia una cita pendent amb Sabadell des de fa un any, ja que havien de presentar el seu darrer disc, Per la bona gent, a l’edició passada, suspesa per la Covid. L’anunci de la seva presència arriba pocs dies després que hagin sacsejat el panorama musical amb L’amant malalta, tema que han estrenat per sorpresa.

També són vells amics del festival Pau Vallvé i Maria Arnal i Marcel Bagès. El músic barceloní ja va ser al festival els anys 2013, 2015 i 2018, i hi tornarà per presentar La vida és ara. El duet va ser-hi el 2016 i el 2018 i el juny portarà a l’Embassa’t l’aposta per l’electrònica per Clamor.

La sabadellenca Lu Rois ja ha estat en un dels vermuts musicals que ofereix el festival, però en aquesta edició serà a l’escenari gran. “Està completament consolidada, i aquí apostem per producte local”, apunta l’organitzador de l’Embassa’t, Arnau Solsona.

Hi haurà una bona alenada d’aire fresc. D’una banda, l’aportarà Sidonie, que la passada tardor publicava l’àlbum El regreso de Abba. I, de ben segur, Arlo Parks, una jove artista britànica que, desacomplexadament, desentela els problemes generacionals, a ritme de soul i sonoritats groove, amb el seu darrer treball, Collapsed in sunbeams. Xiula i Rigoberta Bandini acaben de farcir el cartell, que també comptarà amb les prèvies electròniques abans de cada concert.

El format del festival, indefectiblement, mutarà respecte als Embassa’t que hem conegut fins ara. “No ballarem. Serà semblant al Festival RES que vam fer a la tardor, però a l’engròs i a l’aire lliure”, apunta Solsona. L’amfiteatre del parc de Catalunya, segons l’organització, té capacitat per a 40.000 persones, però limitaran l’aforament de cada concert al miler d’espectadors.

Les entrades, ja a la venda, permetran assistir als concerts en una butaca individual o en una taula d’entre 4 i 8 persones. “A l’estiu estarem millor –assegura Solsona sobre la situació epidemiològica–. En qualsevol cas, hem plantejat un format molt esponjós, que ens permetrà adaptar-nos quan arribi el moment”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top