Ciutat

El PP impulsa una recollida de signatures a Sabadell per defensar les forces policials

Esteban Gesa Partit Popular
/ D.S.

El Partit Popular (PP) ha iniciat una campanya de recollida de signatures per reclamar a les diferents administracions públiques més recursos i més efectius policials després dels últims altercats a Catalunya contra l’empresonament del raper Pablo Hasél. A Sabadell, 400 persones han firmat el document en defensa dels cossos policials de Catalunya contra el “menyspreu que estan patint”, ha assegurat el president dels populars a Sabadell, Esteban Gesa.

El també exregidor ha reclamat a l’Ajuntament de Sabadell que doti de més efectius la Policia Municipal, perquè “la ràtio és encara insuficient”: “En un estat de dret, la convivència ciutadana i la seguretat és absolutament imprescindible”, ha etzibat. En un tret contra la resta de formacions polítiques, el popular sostenia que hi ha partits que “no només no condemnen aquests actes”, sinó que “a més encoratgen el terrorisme de carrer”.

El president provincial del PP a Barcelona, Óscar Ramírez, va destacar que la campanya s’ha posat en marxa en l’àmbit nacional arran de les manifestacions “violentes” arreu de Barcelona, però Gesa afirmava que “això no va d’esquerres o dretes”, sinó de “civisme”.  

D’altra banda, exigeixen que les diferents administracions públiques – govern estatal, Generalitat i ajuntaments– donin més mitjans econòmics, materials i humans a Mossos d’Esquadra, Policia Municipal, Policia Nacional i Guàrdia Civil. El PP, a través de la recollida de signatures, també reclamarà que les administracions es personin com a acusació particular davant dels incidents. “A Barcelona o Sabadell, els aldarulls podien haver acabat amb un final molt tràgic”, subratllava Ramírez. 

A la nostra ciutat s’han produït diverses concentracions en suport al raper empresonat i una d’elles va deixar imatges de tensió entre manifestants i policies. Tanmateix, no es van produir incidents greus més enllà de càntics d’indignació i insults als agents per part d’algun manifestant. També es van tombar contenidors a la Gran Via.

Publicitat
Comentaris
To Top