Ciutat

El govern municipal ofereix col·laboració als Mossos per destapar el cas de l’Artèxtil

Farrés (PSC) i Morell (Podem), en una imatge d'arxiu/ LLUÍS FRANCO

El govern municipal de Sabadell, format pel PSC i Podem, ofereix col·laboració als Mossos d’Esquadra per ajudar a destapar el cas de la compra de l’Artèxtil per part del govern anterior. D’entrada, el primer tinent d’alcaldessa, Pol Gibert, afirma que “la ciutat es mereix saber el que ha passat”. “Serracant i Fernàndez han de donar més explicacions, perquè són les principals persones que poden donar llum a aquest cas”, afirma. Així mateix, Gibert indica que l’Ajuntament col·laborarà amb els Mossos “amb tot allò que necessitin”.

Per la seva banda, la segona tinenta d’alcaldessa, Marta Morell, també expressa la voluntat de l’Ajuntament de traslladar “tota la informació possible” a la policia catalana, a qui expressa que “cal deixar fer la seva feina”. “La Fiscalia Anticorrupció investigarà el tema i nosaltres confiem que la investigació resolgui tots els dubtes de la compra de l’Artèxtil”, diu.

Els Mossos busquen irregularitats a la compra de l’Artèxtil del govern anterior

Comentaris
To Top