Ciutat

Emotiu homenatge a un jove sabadellenc mort en un accident de trànsit

Els participants realitzen cops de karate en l'homenatge a David Zapata / VICTÒRIA ROVIRA

Aquest matí més de 100 persones han participat en un emotiu homenatge a David Zapata, jove sabadellenc que va perdre la vida el passat 25 de febrer en un accident de trànsit. Els assistents han dut a terme una actuació de karate, l’esport que practicava des de ben petit Zapata, al Parc Central del Vallès davant l’atenta mirada de nombrosos veïns. Un cop acabada la funció, els participants s’han fet una fotografia tots junts i han llançat globus de colors al cel.

Un dels karatekes abraça el germà del difunt / VICTÒRIA ROVIRA

El germà gran del difunt, amb qui es treien quinze anys, ha dit que la família està molt tocada, però que li han organitzat aquest homenatge “perquè se’l mereixia”. “Ell tornava a casa tranquil·lament quan un cotxe li va donar un cop per darrere, va caure de la moto i es va morir a l’acte”, ha explicat amb relació a l’accident. David Zapata havia estat involucrat al karate des de ben petit i, de fet, ha rebut el títol pòstum de primer Dan, un dels graus de nivell més ben valorats.

És per això, que el seu germà gran afirma que “estaria molt orgullós de l’actuació de karate” en honor seu que li han fet avui. “Han vingut karatekes campions del món, seleccionadors d’Europa i molts karatekes d’escoles de la ciutat. Estic molt sorprès de la involucració de tothom. Els hi agraeixo molt. Hem fet un homenatge a l’altura del David”, ha indicat.

Els participants han llançat globus al cel / VICTÒRIA ROVIRA

Mor un motorista en un xoc amb dos turismes a la C-58 a Sant Quirze del Vallès

Comentaris
To Top