Ciutat

Sis anys de Germanwings, la tragèdia que va consternar Sabadell

La vella sirena d’alarma del Racó del Campanar va marcar el principi i final del minut de silenci a la Plaça de Sant Roc amb la presència de l’alcalde, regidors i d’un centenar de ciutadans
La vella sirena d’alarma del Racó del Campanar va marcar el principi i final del minut de silenci a la Plaça de Sant Roc amb la presència de l’alcalde, regidors i d’un centenar de ciutadans / ESTEVE BARNOLA

Fa sis anys, les banderes de l’Ajuntament van onejar a mig pal, en senyal de dol. Hi havia un sabadellenc a l’avió de Germanwings que, l’any 2015, el copilot Andreas Lubitz va estavellar  contra els Alps francesos. Tota la tripulació a bord va morir, 149 persones. Entre elles, Josep Sabaté Casellas, de 38 anys.

Pare de quatre fills i casat, residia a la Corunya, ciutat a la qual es va traslladar per treballar com a executiu. Des de feia un temps prestava els seus serveis en una empresa amb seu a Alemanya. En el moment del sinistre, s’hi dirigia, des de Barcelona fins a Düsseldorf. Era fill de sabadellenc i havia estat molt vinculat al CE Sabadell, a més d’haver jugat a altres clubs de la ciutat.

En el vol, s’hi trobaven també dos comercials d’una empresa amb seu a Barberà i dos treballadors d’una planta multinacional a Sant Cugat.

Comentaris
To Top