Ciutat

L’entorn de la via de Massagué es renova amb un nou edifici

La via de Massagué i el seu entorn segueixen atraient inversions. La darrera a sumar-s’hi és una nova promoció d’habitatges que s’alçarà al Raval de Fora, 20, a escassos metres d’aquesta artèria principal del Centre.

El solar de Raval de Fora, 20, aquest dilluns / VICTÒRIA ROVIRA

En aquest darrer cas es tracta d’una promoció impulsada per Agustí Obres i Reformes i constarà d’un nou edifici amb tres pisos, un per cada planta començant pels baixos. Cada habitatge tindrà una superfície de 70 metres quadrats. La promotora està ara pendent de la llicència d’obres majors, que l’Ajuntament confirma que està en tràmit, i es calcula que un cop puguin començar els treballs les obres duraran un any i mig, de manera que no s’espera que l’edifici estigui acabat abans de l'estiu de l'any que ve.

Tot just fa uns dies va acabar l’enderroc de l’immoble que fins ara hi havia abandonat en aquesta adreça del Raval de Fora, una operació que va dur a terme Enderrocs ENMU. Fonts de la promotora Agustí Obres i Reformes critiquen que van trigar un any i nou mesos a rebre la llicència de l’enderroc per part del consistori. “No entenem que es pugui trigar tant”, lamenten, pendents ara del que pugui trigar la d’obres.

44 pisos més a la via de Massagué

Aquesta promoció se suma a dues més que ja estan en marxa i una pendent de començar. A la via de Massagué número 10, Adequa hi està construint 24 habitatges i tres locals, amb dues plantes d’aparcament subterrani i la previsió d’entregar l’obra el setembre de l’any que ve.

A escassos metres, Mañero està aixecant 12 habitatges i diversos locals comercials, també amb pàrquing soterrani, entre els números 16 i 22B.

I al davant, al costat de la Puríssima, s’hi construiran vuit pisos més. 44 habitatges nous en total més els tres del Raval

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top