Ciutat

Esgotades | El Diari de Sabadell regala entrades per a les funcions del Circ Raluy Legacy

Els números acrobàtics són alguns dels més espectaculars / CEDIDA

Actualització: S’han esgotat les entrades que el Diari de Sabadell regalava per assistir a les dues funcions. En els pròxims dies, ens posarem en contacte a través del correu electrònic amb les persones que n’han pogut aconseguir i amb les que, malauradament, no. Les entrades s’adjudicaran per ordre de petició. Moltes gràcies per la vostra participació. 

Una mica de diversió pot ser molt saludable en els moments actuals. És per això que el Diari de Sabadell regala entrades per veure l’espectacle del Circ Raluy Legacy, divendres 16 d’abril a les 18.30 h; i divendres, 23 d’abril, també a les 18.30 h, a l’Eix Macià (davant d’El Corte Inglés).

Com puc demanar les entrades?

Ens heu d’enviar un correu a [email protected] amb l’assumpte ENTRADES CIRC. En el correu heu d’indicar el nombre d’entrades que voleu, el dia de funció que us vagi millor (el 16 o el 23 d’abril) i el nom i cognom de la persona que recollirà les entrades.

Fins quan tinc temps?

Podeu demanar les vostres entrades fins dos dies abans de cada espectacle. És a dir, si voleu anar a la funció del 16 d’abril, teniu temps a sol·licitar les entrades fins al 13 d’abril (dia inclòs). En cas que vulgueu anar a la funció del dia 23 d’abril, heu d’enviar la petició, a tot estirar, durant el dia 21 d’abril.

On recullo les entrades?

Podreu recollir les vostres entrades el dia de la funció, a les taquilles del circ. Us hi heu de presentar una hora abans de l’espectacle i demanar-les.

Sobre l’espectacle, tot el que necessiteu saber, ho trobareu en aquesta notícia. 

Comentaris
To Top